FR

TAX PROFESSIONAL OF THE YEAR

Mark Delanote

FINTECH AWARD

Dexxter

Mark Delanote en Dexxter vallen in de prijzen

Een vakjury boog zich erover en schoof telkens 3 genomineerden naar voor. Op donderdag 25 mei 2023 maakten we tijdens een wervelende awardshow de twee winnaars bekend: Mark Delanote mag zich een jaar lang Tax Professional of the Year noemen terwijl Dexxter de trotse winnaar werd van de FinTech Award 2023!

Wat…een…ontknoping! Wekenlang was het de vraag wie Tax Professional of the Year ging worden. En wie zou de FinTech Award naar huis nemen?

Mark Delanote is Tax Professional of the Year!

Mark Delanote werd verkozen tot Tax Professional of the Year! Hij is professor fiscaal recht aan UGent, lid van de Hoge Raad van Financiën en eigenaar van het kantoor Delanote Law.

Als expert fiscaal recht en gespecialiseerd in fiscale procedure, optimalisatie en vermogensplanning coördineerde hij de blauwdruk van Minister van Financiën Vincent Van Peteghem voor een fiscaal hervormingsplan. Volgens de jury zullen de resultaten van zijn doorgedreven analyse, die aan de basis lagen van de hervormingen, ongetwijfeld zorgen voor een nieuw evenwicht tussen efficiëntie en billijkheid in de fiscaliteit. Een terechte winnaar dus!

"

Ik heb het genoegen gehad om mijn medekandidaten Jean en Sabrina te ontmoeten en dat zijn fantastische mensen. Ik had het hen dus zeker ook gegund. Maar natuurlijk ben ik zeer blij met deze award van Tax Professional of the Year.


De opdracht die ik kreeg voor het hervormingsplan kwam van de FOD Financiën maar ook heel veel academici aan universiteiten hebben meegewerkt. Dus ik wil ook zeker de award aan hen opdragen. Het is voor mij ook een erkenning voor mijn bedoeling om een positieve verandering teweeg te brengen in de fiscaliteit. Een verandering voor meer efficiëntie.


Mark Delanote

winnaar Tax Professional of the Year 2023

Dit waren de andere genomineerden

Sabrina Scarnà

Partner bij Tetra Law & docent aan de ULB

Jean Baeten

Executive manager VBO-competentiecentrum Fiscaliteit en Investeringen & voorzitter IFA-afdeling

"

Dexxter won de FinTech Award 2023! 

Niemand minder dan Dexxter werd de winnaar van de FinTech Award 2023! Dexxter is een online boekhoudplatform waarin eenmanszaken zelf hun boekhouding kunnen doen. Eenvoudig, begrijpbaar en betaalbaar. Dexxter zorgt er dus voor dat mensen met een ondernemersdroom zich niet laten tegenhouden door de kostprijs of complexiteit van een boekhouding. Bovendien zijn ook accountants zelf fan! Ze verwijzen graag door naar Dexxter en verwelkomen de ondernemer opnieuw wanneer die met zijn zaak verder is geëvolueerd.  

Dit waren de andere genomineerden

"

We zijn ontzettend blij met deze award. Nooit hadden we gedacht dat we dit zouden winnen want alle kandidaten waren toppers. Drie jaar geleden waren we nog studenten en nu dit... Ongelofelijk. Deze award vormt voor ons een stimulans om verder te bouwen aan dit verhaal.


Onze missie blijft om ondernemerschap te stimuleren. We zijn dus blij dat dit in de bloemetjes gezet wordt en willen daar ook in de toekomst volop op blijven inzetten.


Dexxter

winnaar FinTech Award 2023

Bizzcontrol

Nicholas De Nil, Lode Cools en Wim Hoornaert (co-founders)

OkiOki

Pieter Lambrechts, Vincent Depoortere en Erik Meylemans (co-founders)

"

Herbeleef het event

De avond in beelden

Benieuwd hoe het event er precies aan toeging?

Samenwerken met

Dit exclusieve event was een organisatie van Liantis. Ondernemers, werkgevers én hun raadgevers kunnen bij Liantis terecht voor een even unieke als uitgebreide set van diensten en oplossingen. Toch is er in die veelheid maar één die de hoofdrol verdient… en dat is degene die het meeste impact heeft. Inderdaad, dat bent u.

Eeuwige verandering is de enige constante. Al zeker voor tax professionals! Op de ‘road to success’ is een ervaren en empathische gids meer dan welkom. Zo’n gids die u als tax professional - en bij uitbreiding uw klanten - ondersteunt op elk sleutelmoment.

Hoe hebt u de avond ervaren? 

We hebben ontzettend genoten van de awarduitreiking op donderdagavond 25 mei 2023. Maar hoe hebt u de avond ervaren? Hoe vond u de keynotesprekers? En hebt u genoeg kunnen netwerken met andere tax professionals of spelers uit de fintech-wereld?  


We zijn benieuwd naar uw mening zodat we onze evenementen in de toekomst nog beter op uw noden en verlangens kunnen afstemmen!

Heb je nog vragen rond deze awardshow? Dan kan je steeds terecht bij het eventsteam via events@liantis.be